زنان-فرهنگی-اجتماعی

با هدف مطرح ساختن نام زنان ایران-استان هرمزگان-شهربندرکنگ ومعرفی فرهنگ-آداب و رسوم مردم بندرکنگ

زنان-فرهنگی-اجتماعی

با هدف مطرح ساختن نام زنان ایران-استان هرمزگان-شهربندرکنگ ومعرفی فرهنگ-آداب و رسوم مردم بندرکنگ

حضور بانوان بندرکنگ در جشنواره پخت آبزیان

به همت مدیریت شیلات استان هرمزگان،سه شنبه ۱۷ بهمن اولین جشنواره پخت آبزیان در بندرعباس برگزارشد.یکصد وپنجاه نفر از بانوان غذاهای خود را با تنوع بسیار عالی به جشنواره جهت رقابت ارائه نموده بودند.حضور بانوان میناب-بندرعباس و بندرکنگ بیشتر از هر شهرستان دیگر پررنگ و قابل رویت بود.

جمعیت بانوان بندرکنگ نیز پس از دعوت شدن به جشنواره وبا اطلاع از شرایط حضور و همکاری ریاست محترم شیلات بندرلنگه (در اختصاص وسیله نقلیه جهت حضور در جشنواره مذکور)توانست دست پخت سنتی بانوان بندرکنگ را به شرح ذیل به استان معرفی نماید:

*عاطفه احمدیان :صدف دریایی (پلشکو)                           *آمنه اسماعیلی :درشه       *سکینه چراشی:کلمبا           *آمنه خصومی:کوفته ماهی *عزیزه دست بند:ماهی مرکب (عنکاس)  *حلیمه دریایی:چیتنی کوسه ماهی(کولی)       *آسیه راحتی:کوفته ماهی    *فاطمه ساحلی زادگان:کوفته ماهی  *معصومه سلمانی :میگو   *بلقیس سید ایی: چیتنی کولی   *رابعه سیدایی:کوفته ماهی*امینه صالحی:عنکاس         *مهدیه صیادی:ماهی تنوری(برشته)   *فاطمه علیزاده:کوفته ماهی *فائقه قاسمی:ماهی کولی  *آسیه کنگی:ماهی شور *زمزم محمدی:کلمبا  *فاطمه مزارعی:کوفته ماهی

هیات داوران در سه مرحله صورت پذیرفت: 

                      انتخاب بهترین طعم                                                     

فاطمه پسند: قلیه ماهی                                            فاطمه مزارعی :کوفته ماهی   /از بندرکنگ/                     طاهره محمد جمالی:پیتزا خرچنگ                     

انتخاب اقتصادی ترین غذا  

  عاطفه احمدیان :صدف دریایی  /از بندرکنگ/                           آذر کدیور :کوکو ماهی                                                    آمنه فخاری:مفلک 

                                                  

  انتخاب بهترین تزئین:                                                                                     ۱- محبوبه حفیظی  

               

                                                                

۲-پروانه رسولی 

                                                                                                دنیا واحدی 

هیات داوران جشنواره:                                                     سرکارخانم منا پوردریایی از سایت هرمزگانی دات نت    سرکارخانم رقیه ذاکری از انجمن زنان ساحل میناب           سرکار خانم مژگان نصیری از پیپه سرای هنر                       فریده قاسمی از جمعیت بانوان بندرکنگ                         

در حاشیه...... :باور بفرمایید این ماهی آبزی نسیت ! بلکه کیک زیبا و خوشمزه ایست حاصل زحمات و هنر نمایی خانم پوردریایی که در تزئین و پخت غذاهای سنتی و نیز مدرن و به روز ترین غذاها ،در استان حرف اول را می زند.

 

                            

عکس های بیشتر در سایت دریا نیوز                                                        

نظرات 30 + ارسال نظر
بپ گپو(پیام) پنج‌شنبه 19 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 08:20 ب.ظ

با سلام. عرض ادب و خسته نباشید دارم خدمت خانم قاسمی .مطمینا برگزاری و شرکت بانوان در این جشنواره ها به معنی تحقق رسیدن زنان به حق خود در برابری مدنی با مردان نیست ولی این جشنواره ها باعث فعالتر شدن حضور زنان در جامعه وبالا رفتن اعتماد به نفس ونهایتا تلاش بیشتر برای دستیابی به حقوق خود میشود......گاها برای رسیدن به نتیجه فعالیتهای فرهنگی باید سالها صبر کرد.که بنده این صبر و پشتکار مضاعف را از خداوند منان بای شما خواستارم...برقرار باشید

با سلام
نظر منطقی و سنجیده شما جایی برای پاسخ من نگذاشته است در واقع شما خوب تشخیص داده اید که این فعالیت ها هدف نیستند بلکه ابزاری است برای رسیدن به اهداف تعیین شده هر جامعه زنانه .

[ بدون نام ] پنج‌شنبه 19 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 08:22 ب.ظ

با سلام. عرض ادب و خسته نباشید دارم خدمت خانم قاسمی .مطمینا برگزاری و شرکت بانوان در این جشنواره ها به معنی تحقق رسیدن زنان به حق خود در برابری مدنی با مردان نیست ولی این جشنواره ها باعث فعالتر شدن حضور زنان در جامعه وبالا رفتن اعتماد به نفس ونهایتا تلاش بیشتر برای دستیابی به حقوق خود میشود......گاها برای رسیدن به نتیجه فعالیتهای فرهنگی باید سالها صبر کرد.که بنده این صبر و پشتکار مضاعف را از خداوند منان بای شما خواستارم...برقرار باشید

دختر رویدری پنج‌شنبه 19 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 08:58 ب.ظ http://2khtarrooydre.blogfa.com/

سلام سلام
خسته نباشید
تشکر از زحمات شما
عالی بود
در پناه حق .

سلام بردختررویدری گل
حضورسبز شما در میان وبلاگ نویسان هرمزگان مایه امید به تحول و ترقی جامعه هرمرگان است.امیدوارم شاهد حضور موثرسرکار خانم امینه دریانورد شاعر و فعال جامعه بانوان استان در میان هرمزگانی ها باشیم.

نوید صالحی پنج‌شنبه 19 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 10:08 ب.ظ http://litak.blogsky.com

احسنت به همت و پشتکار شما و دیگر بانوان کنگ و استان.
قابل توجه زنان لنگه ای.بابا یه کم به بانوان لنگه هم بگین یاد بگیرن. اونها که بیشتر ادعای آزادی و اینجور حرفا دارن پس چرا هیچگونه فعالیت اجتماعی ندارن البته نه هیچگونه اونقدری هم که هست دست کمی از هیچی نداره.
پاشید بابا
بجنبید...

سلام جناب آقای صالحی
متشکریم و نظر لطفتان است...... قبل از خطاب قرار دادن بانوان بندرلنگه ،آقایان محترم بندرلنگه را خطاب نمایید. در دوره دوم و سوم انتخابات شورای شهر، بانوان علاقمند به فعالیت های اجتماعی کاندید شدند ولی چرا از سوی هیچ پایگاه مردمی حمایت جدی از آنها صورت نپذیرفت و تمام انرزی و وقت جلسات و ستادها بر روی آقایان متمرکز شد؟جالب اینجاست حاضربودند آقایان را علیرغم میل شخصی شان به کاندید شدن ترغیب نمایند ولی بانوانی که با انگیزه و علاقه کاندید شده بودند را نادیده می گرفتند.البته تمام آقایان و مردم بندرلنگه برای شخص من محترم هستند.

رزیتا جمعه 20 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 10:25 ق.ظ

سلام رزیتا خانم
خوشحالم از اینکه تلاش های شما همچنان ادامه دارد.......به امید به ثمر نشستن این همت های والا. شما لطف دارید من و همکارانم فقط واسطه ای بودیم برای انتقال هنرهای آشپزی به استان.کار اصلی را صاحبان ذوق انجام داده اند.

سیاورشن جمعه 20 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 11:01 ق.ظ http://siavarshan.blogsky.com

سلام دادا
دست همگی درد نکنت .
مه یه سوالی امه . ایی خوراکو همش هئیت داوران شوخوارد؟

با سلام
اگر منظور از خاردن ؛تست کردن هن بله همه غذاون تست بو....ولی اگه منظور به خاردن و تموم کردنن که نه ! جز تست کردن و اعلام نتیجه ما غذاون به چشم مندی ......

ابراهیم جمعه 20 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 11:27 ق.ظ

راستش را بخواهید وقتی خبر این برنامه را شنیدم بسیار خوشحال شدم و حالا با خواندن گزارش شما و دیدن تصاویر ذوق و شعف من چند برابر شد! اما یک نکته مهم به نظرم رسید و آن اینکه چرا از هیچ کدام از آقایان برای هیئت داوری انتخاب نکرده اید؟!! مگر در منزل شرایط متفاوت است؟!!

باسلام
البته مجریان طرح ما را بعنوان داور انتخاب کردند و از آنها باید پرسید( جناب نظری و همکارانشان) اینرا هم اضافه کنم در جشنواره ،غذاها را جناب آقای مرتضی هراجی تحویل می گرفتند و رهبری هیات داوران رانیز برعهده داشتند و وقتی از تخصصشان در بیان نظر در مورد غذاها ابراز تعجب کردم ایشان فرمودند که دو عنوان کتاب: پخت غذا با میگو و تغذیه کودکان با میگو را به رشته تحریر درآورده اند ازآنجاییکه اطلاعات دقیق تری از ایشان برای درج در گزارش لازم داشتم و تابحال نتوانسته ام با ایشان تماس حاصل نمایم ترجیح دادم نامی از ایشان در گزارش ذکر نشود تا زمانیکه با اطمینان و صحبت با خودشان مطالب را درج نمایم.آخرین عکس لینک دریا نیوز حضور ایشان را در جشنواره نشان می دهد.

گوگانا جمعه 20 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 01:02 ب.ظ http://googana.blogsky.com

سلام همشهری وبلاگ خیلی خوبی دارین اما اگه قالب باحال تری بزارین بهتره.موفق باشین

با سلام
همشهری مهربان نظر لطفتان است.....قالب ؟ نمی دانم .....

رامی جمعه 20 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 02:29 ب.ظ http://www.dehtal.coo.ir/

سلام بر خانم قاسمی
تبریک عرض میکنم به شما وبانوان (و کدبانوان) هنرمند بندرکنگ..

موفق و پیروز باشید.

با سلام
متشکرم ....

سینگو جمعه 20 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 03:30 ب.ظ http://lengar.blogfa.com/

سلام
خسته نبی.
چه خوراکو خشی . ما که با دیدنه عکسوش سیر ابیم .

با سلام
سلامت بشی.....اینشالله توجشنوارون دیگه و شاید هم کنگ تشریف بیارین در خدمتتون بشیم برای دومین جشنواره غذاها تو تعطیلات عید بتونین دستپخت خاهن خوتو مزه بکنین.....

شهرام جمعه 20 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 05:11 ب.ظ http://www.shahramclub.blogsky.com

سلام خانم قاسمی خسته نباشی

با ارزوی موفقیت روز افزون برای شما

با سلام
همچنین موفقیت شما برادر بزرگوارم

رزیتا جمعه 20 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 05:32 ب.ظ

فریده جان سلام خارج از هر گونه اغراق باید اعتراف کنم باعث افتخاری به نظرمن در محیطی با ان امکانا ت محدود هر چند که لطف مردم بی نهایت است اما امکانات زندگی و تحصیل برای زندگی در اجتماع امروزی واقعا کم است و با این اوصاف تو بی نظیری برایت ارزوی پیروزی می کنم امیدوارم در هدف بزرگی که شروع کرده ای معرفی زن نمونه ایرانی موفق و موید باشی چون به نظر من زنان ایرانی بهترینند اینطور نیست؟ما می توانیم

سلام رزیتا جان
زن ایرانی و شرقی با یکدنیا احساس پاک و همت والا همواره قابل احترام بوده است با تکیه به اصطلاح ما نیز می توانیم می توان ارزش واقعی زن را نمایان ساخت نه آن استفاده ابزاری از روح وجسم زن ...... آنچه در مورد شخص من فرمودید لطف شماست و بس.....

سیدجلال جمعه 20 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 08:27 ب.ظ http://kolger.blogsky.com

سلام
بسیار مایه مباهات است که بانوان هرمزگانی دارند جایگاه خود را در عرصه اجتماع پیدا می کنند.و آنچه بسیار قابل تحسین است این نکته است که خوشبختانه این جهش برخلاف برخی جاهای دیگر همراه با حفظ سنتها و ارزشهای بومی و درراستای حفظ آن بوده است.
خداقوت

با سلام
با همکاری شما آقایان ....... چنانچه هر مرد هرمزگانی این تحول را از منزل خود شروع کند و راه را برای همسر و دختران خود هموار سازد این افق دست یافتنی است....حفظ سنت ها یعنی احترام به اصالت خود.

بندرجاسک شنبه 21 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 12:37 ق.ظ http://www.jaski.mihanblog.com

سلام.خودم در اونجا بودم و از استقبال بی نظیر مردم شوکه شدم.خیلی برام جالب بود . این جمعیت بسیار زیاد و شرکت بیش از ۱۳۷نفر بیش از ۱۰۰ نوع غذای دریایی. این اعتراف را باید بکنم که به عنوان یک جنوبی دریا دیده تنها چند نوع غذای دریایی را دیدم و خوردم. در ضمن میخواستم در این مورد مطلبی بنویسم که وقتم به کلی پر بود.ایشالا در مجالس و جشنواره های دیگر...
موفق باشید

باسلام
انشاءالله.....

بد بخت شنبه 21 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 02:09 ق.ظ

سلام
دلم بی زنون سرحدی درد اکنت که فکت به چلو کباب بی مزه وکشک .بادمجون سهار ونخاشخو دلشو خاشن وهروخت که کاتغ ماهی اخارن ایراد اگرن که تیغ داره یا تند وتیزه

ولی مه ایتو فکر ناکنم.زنون سرحدی و بندری همه شو غذاونشو خوشمزه و دلچسب هن.مه خودم عاشق کشک بادمجونم !

کامیرا شنبه 21 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 01:57 ب.ظ http://bandarabbascity.blogsky.com

تلاش شما و دیگر بانوان هرمزگانی برای این همه استعداد قابل تحسین است. کاش آنجا بودم و دلی از عزا در می آوردم!
به شدت می خواهم پیتزای خرچنگ را امتحان کنم!

بندرعباس سیتی با یک ترچمه از ارنست همینگوی به روز شد.

منتظر نظرات شما در مورد این داستان هستم.

موفق باشید.

باسلام
دفعه پیش با سیر در لینک های وبلاگ شما به ایده جدیدی برای وبلاگ دخت کنگ رسیدم(وبلاگ های قابل و قوی زنان را در یک مجموعه لینک دهم)مشتاقم با به روز کردن وبلاگتان دوباره احساس کنم از وقتم استفاده برده ام......

رزیتا شنبه 21 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 03:57 ب.ظ

سلام فریده جان در خصوص بحث زنان پیش می آید و هر کجا که مطلبی در خصوص زنان می خوانم آخر به این نتیجه می رسم با آن روح والاو همت که شما می فرمایید آن صبوری که عین واقیت مختص زنان شرقی خصوصا زن ایرانی است ولی به دلیل فرهنگ غلط نداشتن اعتماد به نفس به نوعی دچار خود کم بینی شده ایم حتی اگر خود را بیابیم با قانونی که همه جا در حق زن اجحاف می کند چگونه کنار بیاییم با همه لیاقتی که زنان ما از خود نشان می دهند اما نمونه اش بسیار است که همه چیزشان قربانی قانون بی قانون می شود راستی چرا ؟ خیلیها به دنبال این سوال هستند . من گفتم ما می توانیم بله ما می توانیم حتما می توانیم اما اگر بگذراند

سلام رزیتا جان
شما کاملا صحیح می فرمایید.قانون ما زنان را درک نمی کند .حق حضانت-حق طلاق-حق ارث-دیه-مجازات و.... هرچند جنبه شرعی نیز دارد ولی من بعنوان انسان احساس می کنم نگاه قانوان به من بعنوان یک زن ،نگاه به انسان کامل نیست بلکه نگاه به نصف انسان........

وحید شنبه 21 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 05:24 ب.ظ http://www.vahid21m.blogfa.com

سلام دوست عزیز وبلاگ قشنگی بهم زدی

کار های قشنگی داری موفق باشی


..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::..::
Oooo..............
.(__)...oooO....
../ (....(__)......
.../_)...) ........
........(_.........
قدم رنجه کن به ما هم سری بزن

سلام
خوش آمدید...متشکرم....خدمت میرسیم.

مرتضی هراجی اصفهانی شنبه 21 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 05:35 ب.ظ

با سلام خدمت کلیه ی هرمزگانی های عزیز به خصوص اهالی محترم بندر کنگ.
مفتخرم که در جشنواره ی غذا ها ی دریایی به عنوان مشاور شیلات و هماهنگ کننده ی داوران جشنواره در این مراسم شرکت داشتم.
اینجانب مرتضی هراجی اصفهانی فارق التحصیل مهندسی دامپروری و پرورش دهنده ی میگو در تیاب میناب هستم.
پس از ده سال زندگی در میان شما مردم خونگرم جنوب به نوعی خود را جنوبی می دانم.
نحوه ی داوری به این ترتیب بود چون تعداد غذا ها زیاد بود کلیه ی غذا ها را بین۴داور تقسیم نموده و از هر داور خواسته شد در هر بخش ۱ غذا انتخاب نمایند.بدین ترتیب۱۲غذا انتخاب شد و در نهایت در هر بخش ۳ غذای بر تر
پس از اجرای بیش از ده مسابقه ی پخت غذا های دریایی در تهران-دو نوبت در اصفهان یک نوبت در میناب-یک نوبت در کاشان به جرات می توانم بگویم یکی از بی نظیر ترین مسابقه هایی بود که دیدم.
تنوع در پخت -سلیقه در تزیین و رعایت نکات فنی پخت غذا های دریایی در اکثر غذا ها مشاهده می گردید.
اوإلین تجربه از این سری مسابقات در سال۱۳۷۹در میناب بود و پس از آن در اصفهان.
در۱۳۸۰کتاب۶۰نوع غذا با میگو به رشته ی تحریر در آمد.ودر سال های بعد کتاب شعر کودکان.
امید است که در آینده شاهد مسابقاتبسیار پر بار تر باشیم.
با تشکر
هراجی

*باسلام
جناب آقای هراجی
از اینکه قبول زحمت فرمودید و اطلاعات دقیق در اختیار ما قرار گذاشتید متشکریم.دراولین فرصت نکات مرتبط در صفحه اصلی پست گنجانده خواهد شد.خداقوت......

جسوم شنبه 21 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 08:58 ب.ظ

با سلام
خسته نباشید
دخت خاله ما که ماهی خوار نیستیم
چاره چیست ؟!

سلام پسر خاله خوبم
عجب تحولی در دخت کنگ صورت پذیرفته !!!!پسرخاله من بعداز5 ماه فعالیت این وبلاگ افتخار نظردهی به این وبلاگ داده اند و این مژده را به وبلاگ نویسان هرمزگانی بدهم که ایشان قرار است درآینده ای نزدیک فتوبلاگ پرباری از مجموعه عکس های خود فعال نمایند......(جاسم شوکه نشو !!! صبر ما هم سرآمد!!!)
از بچگی در مهمانی ها همیشه مادرم و خانم های فامیل حواسشان بود که شما ماهی میل نمی فرمایید فکر کردیم داماد شوید ذائقه تان تغییر می کند ......ولی یه پسر بندری عجیب و حیف است ماهی و آبزیان خوش پخت نخورد.......چاره تلقین و تمرین است .....از همین هفته شروع کنید و از نعمت گوشت سالم و دریای بیکران استفاده کنید.خیلی خوش امدید.

کامیرا یکشنبه 22 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 12:51 ق.ظ http://bandarabbascity.blogsky.com

سلام.

اول اینکه فکر کنم شما من را با آقای بردال اشتباه گرفته اید!
دوم اینکه لینک کردن بانوان وبلاگ نویس در یک مجموعه ایده خوبی است. حمایت می کنم!

باسلام
دقیقا درآخرین نظری که مرحمت فرمودید متوجه شدم.... چراکه آقای بردال در جشنواره حضور داشتند ! و وقتی به وبلاگ کامیرا که مدام به آن سرمی زدم ،رفتم دیدم آنجا هم اسم شریف تان را ذکر نکرده اید.....اعلام آمادگی شما یعنی عملی شدن ایده......متشکرم.

chavushi یکشنبه 22 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 01:32 ق.ظ http://www.khalvatgahe-tanhae.blogfa.com

سلام

ببخشید که اومدم نظر دادم ...چون این بخشش اصلا هیچ ربطی به من نداشت ..چون من اصلا آشپزی بلد نیستم ....

امیدوارم موفق و موید باشین

برادر خوبم جناب آقای چاوشی سلام
مگر شرکت کنندگان در جشنواره همشهریان و خواهران شما نیستند؟پس مرتبط با احساس افتخار و لازمه پیگیری از سوی شماست......خوشحال شدم نظر دادید.از امروز تمرین کنید هرماه پخت یک غذا را یاد بگیرید آنوقت خواهید دید چه کار آسان و لذت بخشی است .چون آشپزی مختص خانمها نیست.بزرگترین سرآشَپزهای هتل ها و رستوران های معروف دنیا آقا هستند......موفق باشید.

[ بدون نام ] یکشنبه 22 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 04:32 ق.ظ

سلام
عالیه وبلاگتون حرف نداره سرکار خانم قاسمی
امیدوارم در تمام زمینه ها موفق باشین
خداحافظ

باسلام
متشکرم ....شما لطف داریدو بسیار خوش آمدید.

نوید صالحی یکشنبه 22 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 03:48 ب.ظ http://litak.blogsky.com

کاملا حق با شماست اما به نظر شما چه راه حلی باید به کاربست؟
.........
راستی یه گله:
بهتر نیست وقتی قرار است اینگونه مراسمات برگزار بشه از قبل ( حتی اگه شده در وبلاگ شما) اطلاع رسانی کرد؟ آخه همون روز من بندرعباس بودم ولی هیچگونه خبری از آن مسابقه نداشتم . حیف شد اگه خبر داشتم حتما میامدم دوربینم هم همراهم بود. حیف

باسلام
چه راه کاری.....؟ نمی توان با این سرعت دید افراد را تغییرداد ....ابتدا باید معتمدین و روشنفکران و حتی مذهبیون لنگه احساس نیاز کنند که برای فعال نمودن حوزه بانوان، ورود بانوان کاندید به مجموعه شورا اجتناب ناپذیر است ولی مامردم این دوره و زمان ! آنقدر به فکر منافع شخصی و گاهی جناحی خودمان هستیم که نیازها را هم می توانیم نبینیم!!!
واما گله.......! وبلاگ دخت کتگ وظیفه خود را انجام داده چرا که در قسمت سمت چپ وبلاگ(روزانه) لینک فراخوان جشنواره(مربوط به سایت هرمزگانی دات نت)قرار داده است......تحت عنوان اولین جشنواره پخت آبزیان در بندرعباس.....

bahri سه‌شنبه 24 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 07:15 ب.ظ http://www.bahri2020.blogfa.com

سلام خدمت شما ،وبلاگ جالب ومفیدی داری ..... بنده اسامی و طرز پخت بیش از صد نوع غذای محلی قشم را تو بایگانی ام دارم که درفرصت مناسب تو وبلاگم می گذارم ..یه سوال ! درشه چه غذایست ؟ ودیگر اینکه من شمارا لینک کردیم اگه شما هم افتخار بدید ممنون میشم

باسلام
متشکرم.......احسنت به همت شما ...در مورد درشه حتما از آشپز غذا می پرسم ولی اگر کلمبا را نوش جان کرده باشید چیزی شبیه به آنست.درمورد لینک، شما لطف فرموده اید.

موسا چهارشنبه 25 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 09:22 ب.ظ http://zehneziba.blogsky.com/

سلام
همه چیز خوب است و خوب است همه چیز !

باسلام
در حقیقت خود شما و شخصیت والایتان خوب است.

الهه شنبه 28 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 04:42 ب.ظ http://babayebaroon.blogfa.com

وااای یادم رفت آدرسم رو بنویسم ببخشید !

نیک خو دوشنبه 30 بهمن‌ماه سال 1385 ساعت 01:13 ب.ظ http://www.nikkhoo.blogfa.com

سلام عکس های جالبی زدی
به وبلاگ من هم سر بزنید
موفق باشید

باسلام
شما خوش أمدید...... ان شاالله

آینده نزدیک خواهی دانست یکشنبه 6 اسفند‌ماه سال 1385 ساعت 12:23 ب.ظ

با سلام با آرزوی موفقیت حضور شما در محافل رسمی باعث افتخار است قبل از هر چیز حضور در صحنه هاست باعث توسعه شهر می باشد اما آمادگی کامل باید داشت که فرصت ها همیشه کنگی بتواند اداره نماید .راستی جشواره غذاهای سنتی کنگ امسال برگذار می شود. وبلاگ نویسی چطوره.

باسلام
از لطف شما متشکرم.برای برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در بندرکنگ برای دومین بار برنامه ریزی نموده ایم اگر خدا بخواهد نیت آن را داریم......

pesarekong چهارشنبه 22 فروردین‌ماه سال 1386 ساعت 09:10 ب.ظ http://www.pesarekong.blogfa.com

سلام من گفتم شمال تو گفتی جنوب .اصلا ربطی نداره به مرد بودن من که می دونم جوابی برای سوال من نداشتی منم می دونم کم آوردی بعدش این با دش داشه وظیفه داره کمک کنه (برو شمال بخور کلوچه شبا زود بر گرد خونه تا قبل از غروب شه)

باسلام
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد